Ondersteuning - Ooms & Elzakkers
s

Ondersteuning

Over de ondersteuning die wij bieden

  • We worden vaak gevraagd even ‘mee te kijken’ in een bepaalde onderdelen van de financiële administratie. Om alle betrokkenen tijd te besparen maken we vaak gebruik van de volgende tools ter ondersteuning.
  • Download Teamviewer . Met dit programma kunnen wij meekijken op uw computer, zodat wij u op afstand kunnen helpen. Iedere keer als wij een verbinding met u maken, vragen wij u om uw “Partner ID” en vervolgens om een wachtwoord dat bij u op het scherm verschijnt.
  • Met DataCollector kunt u de financiële gegevens uit uw boekhoudpakket gemakkelijk uitlezen. Deze kunnen wij dan bijvoorbeeld verwerken tot een financieel verslag of prognose. Neem contact op om de Datacollector te ontvangen.
  • Download de“O&E Uploaddienst”. Bij Ooms & Elzakkers vinden we het belangrijk dat u bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij onze klanten en relaties een eigen ‘uploaddienst’ aan. Simpel, veilig en effectief.

Kopje koffie?

Graag nodigen we u uit voor een kennismaking en een kopje koffie! Gewoon eens van gedachten wisselen en dan kunt u vertellen waar u tegenaan loopt en wat u in een adviseur zoekt. De kans is groot dat u die dan heeft gevonden!

Telefoonnummer 0165-570 606 Mail ons info@ooms-elzakkers.nl
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte