Coronavirus - Ooms & Elzakkers
s

 

 

 

Wij kiezen voor de gezondheid van zowel onze medewerkers als onze relaties. Wij vertellen u graag wat dat betekent voor onze dienstverlening.

 

Thuiswerken waar mogelijk
Wij adviseren onze collega’s zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Ze hebben de tools tot hun beschikking om hun werk vanaf elke locatie uit te voeren. Dat betekent dat wij onze relaties gewoon kunnen blijven bedienen en bereikbaar zijn.

 

Ondanks dat wij het wel willen, schudden wij geen handen meer en vinden afspraken op gepaste afstand van elkaar plaats.

 

Dienstverlening blijft zoals u gewend bent
Met deze maatregelen willen wij onze dienstverlening op een veilige manier in stand houden. Waar onze collega’s hun werkzaamheden voor 100% thuis kunnen uitvoeren, bestaat er een kans dat wij iets minder snel op uw vragen kunnen reageren. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om de gevolgen hiervan zoveel mogelijk te beperken.

 

Wij willen als Ooms & Elzakkers onze relaties zo min mogelijk belasten en bijdragen aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het coronavirus. Zowel intern, als extern. Deze maatregelen houden wij in ieder geval tot nader order aan en wij zullen de richtlijnen van het RIVM blijven volgen.

 

Mocht u vragen hebben over onze werkwijze of mogelijke impact op uw organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking en begrip.