Informatie - Ooms & Elzakkers
s

Meer informatie over

Wanneer u advies wilt over een een bepaald onderwerp, schroom niet het ons te vragen. We helpen u graag daar waar mogelijk.

Als professioneel kantoor dat is aangesloten bij het SRA, conformeren wij ons aan de Algemene Voorwaarden van het SRA. Klik hier om de Algemene Voorwaarden te bekijken.

Als professioneel kantoor conformeren wij ons de regelgeving omtrent de privacygegevens, aangegeven in onze privacyverklaring. Klik hier om de Privacy Verklaring te downloaden.

Heeft u aanmerkingen op het handelen van een van onze medewerkers of op onze dienstverlening? Dan horen wij dat graag. Klik hier voor de klachtenregeling.

Horizontaal toezicht biedt ondernemers, hun adviseurs en de Belastingdienst de kans om op basis van transparantie en wederzijds vertrouwen, vooraf afspraken te maken over de werkprocessen en onderlinge communicatie in het belastingaangifteproces. Het gaat om een andere manier van werken waarbij alle partijen samen verantwoordelijk zijn voor een goede uitvoering van de belastingwetgeving. Klik hier om de toelichting Horizontaal Toezicht te bekijken.

Op onze LinkedIn profiel houden we u (ook) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klik hier om naar onze LinkedIn pagina te gaan.